Spela film

Vad är en Second Century Ambassador?

Second Century Ambassadors är progressiva lionledare som är redo att föra Lions Clubs International framåt.

Bli en del av framtiden

Varje dag dyker det upp nya globala utmaningar. Världen behöver fräscha och innovativa idéer och lösningar. Lionmedlemmar kommer att vara pionjärer som hjälper till att driva humanitär service framåt. Vi ska skapa och investera i banbrytande idéer och program som tar itu med många nya problem runtom i världen och hjälper till att driva vår organisation framåt.

Lions har tagit fram en internationell strategisk plan som kallas LCI Framåt för att definiera hur Lions Clubs International måste utvecklas för att tillgodose behoven i en föränderlig värld. Med stöd från ledare som du kan vi:

Lansera vårt
specialprojekt

Under vårt nästa sekel med service kommer vi att fortsätta hedra vårt arv, men vi ska också ta itu med framtiden och sikta på att tredubbla antalet personer som får hjälp av lionmedlemmar varje år till 2021.

Investera i
teknik

I vår högteknologiska era måste vi förbättra vår kapacitet och investera i datahanteringssystem, Smartphoneanvändare och digital integration för att få hjälp att nå våra mål och hjälpa fler människor.

Utöka globala
marknadsföringen

Att lansera en global marknadsföringskampanj ökar kännedomen om Lions varumärke och attraherar nya lionmedlemmar från alla områden, åldrar och bakgrunder. När vi ökar vår mångfald kan vi uppfylla ännu fler globala behov.

Förbättra
medlemmarnas upplevelser

Genom utbildning, ledarskapsmöjligheter och serviceinitiativ för medlemmarna säkerställer vi att de är nöjda med sina upplevelser och fortsätter att arbeta frivilligt många år framöver.

Läs mer om LCI Forward här.

Ambassadörsfördelar

Särskild ambassadörsnål
Ständigt erkännande på LCI:s huvudkontor
Specialtillverkat ambassadörskort i metall
Erkännande på LCI:s webbplats
Livslång rabatt på internationella avgiften för dig och en ny medlem
Ett bidrag till LCIF som räknas för Melvin Jones Fellowship
 

Så här blir man ambassadör

Gå med bland andra engagerade lionledare som investerar i nya ändamål, tekniker och upplevelser för medlemmar och som skapar sitt arv i Lions historia. Ditt bidrag på
USD 5 000 hjälper Lions Clubs International att bättre kunna hjälpa fler människor än någonsin tidigare.

Bli en ambassadör

Vårt Lionsarv

I nära 100 år har Lions utfört hjälpinsatser. År efter år, i land efter land har vi ökat vår globala påverkan genom att rädda liv och hjälpt miljontals fler. Vi har blivit den största serviceklubborganisationen i världen tack vare människor som er - lionledare och visionärer som samlats för att utföra hjälpinsatser. Det är viljan att hjälpa som binder oss samman, inte bara med varandra utan med våra samhällen och världen runt omkring.

Världen behöver oss nu mer än någonsin! Under vårt första sekel med service tog vi itu med frågor som fattigdom, hungersnöd, synproblem, handikapp och katastrofer som påverkar miljoner människor. Vi kommer att fortsätta vår hjälp inom dessa områden under vårt andra sekel med service, men det finns ännu fler sätt att ge hjälp.

Nya utmaningar som klimatförändringar, flyktingkriser och infektionssjukdomar är nya problem som kräver kraftfulla insatser.

Lionmedlemmarna kommer att vara lösningen i en osäker värld.